RUGAO SE KORONOM A ONDA SE DOGODILO OVO: Rudy Gobert zaražen!

Autor: J.V.H.

Sudbina se poigrala Gobertom, 25 – godišnjim All – star košarkašem i  suigrač najboljeg hrvatskog igrača Bojana Bogdanovića.

Utakmica prije koje je otkriveno da je Gobert zaražen nije odigrana jer se saznalo da dva igrača gostiju koji su na listi ozlijeđenih igrača – Rudy Gobert i Emmanuel Mudiay, možda imaju SARS-CoV-2. Obojica su odvedena u bolnicu na testiranje, nakon čega se uspostavilo da je Gobert pozitivan na spomenuti virus.

Gobert se u ponedjeljak na konferenciji za medije rugao mjerama opreza svog kluba zbog epidemije koronavirusa i to tako da je istrljao sve novinarske mikrofone i diktafone koji su bili na stolu ispred njega.

Tri dana kasnije potvrđeno je da je zaražen koronavirusom, kojim je vjerojatno zarazio i novinare s čijom opremom je bio u kontaktu. 

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.