Foto: Profimedia

RONALDO POSTAVIO NOVI REKORD! Ibrahimović i on vodit će veliku bitku do kraja sezone za najboljeg strijelca

Autor: Gordan Šojat

Cristiano Ronaldo je s dva gola protiv Cagliarija postao prvi nogometaš Juventusa koji je postigao golove u pet utakmica na kojima je istrčao na teren za Staru damu.

Ronaldo je do sada zabio protiv Sampdorije i Rome, pa je propustio dvije utakmice zbog zaraze s korona virusom a potom je zabio Speziji, Laziju i sada Cagliariju te zaustavio se na osam golova u pet utakmica.

Tako nešto se nije dogodilo od kada je uvedeno pravilo da se za pobjedu dobiva tri boda u Serie A u sezoni 1994/5, a vjerojatno bi Ronaldo i više zabio da nije morao pauzirati.

Talijanski mediji navode kako je s nova dva gola sustigao Ibrahimovića na ljestvici topnika u Italiji, te sada dijele prvo mjesto s osam postignutih golova s time da Ibro večeras igra u Napulju protiv istoimenog kluba.

Izgleda kako ćemo ove sezone pratiti mrtvu utrku između dva velika napadača i kluba u pohodu na scudetto.

View this post on Instagram




A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.