Foto: Josip Moler / CROPIX

ROBERT PROSINEČKI OBJASNIO KOMŠIJAMA: ‘Opet je na zadnjem SP-u do izražaja došao njihov mentalitet’

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Jedan od najboljih nogometaša s ovih prostora, jedan od rijetkih koji su igrali i za Dinamo i za Crvenu zvezdu i Real i Bearcelonu, Robert Prosinečki, prokomentirao je situaciju u njihovom nogometu.

Tako se Pros prvo dotakao reprezentacije Srbije i njihovog nastupa u Katru:

“Srbi moraju da napraviti kult reprezentacije, pokušava to napraviti Dragan Stojković. Dobro je što su se plasirali na SP jer ih godinama nije bilo nigdje, a stalno smo pričali da imaju dobre igrače u velikim klubovima. Nisu mogli dugo složiti reprezentaciju, nije bilo rezultata. Opet je na zadnjem SP-u do izražaja došao njihov mentalitet, koliko god se oni ljutili. Napravi se slika u medijima” rekao je Prosinečki.

Drago mi je za Džajića




U susjedstvu su dobili novog predsjednika nogometnog saveza u liku i djelu Dragana Džajića, a ovako to vidi legendarni Prosinečki.

“Drago mi je da je Džaja predsjednik. Svaki predsjednik mora donijeti novac i napraviti strategiju po kojoj sve mora funkcionirati. Kako se zove predsjednik njemačkog, engleskog ili španjolskog saveza? Rijetki to znaju, nemojte me zaje*avati. Ne mora predsjednik biti bivši nogometaš ili nešto posebno”, rekao je Robi i dodao:

“Bivši sportaš možda može samo prepoznati neke stvari. Predsjednik mora samo imati organizacione sposobnosti, donijeti novac i dobre odluke. Predsjednici saveza najvećih nogometnih nacija rijetko izlaze u javnost i rijetko se o njima priča. Ne kažem da Džajić neće nešto donijeti ili napraviti. Kompetentan je u određenim stvarima i ima iskustvo na upravljačkim funkcijama”, zaključio je Prosinečki.




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.