Photo: Profimedia

RIJEKIN PROTIVNIK ISPUSTIO POBJEDU TREĆU UTAKMICU ZAREDOM: Za goste debitirao bivši dinamovac!

Autor: Hina

Rijekin suparnik u skupini F nogometne Europske lige, nizozemski AZ Alkmaar nastavio je nizati nevjerojatne propuste u nizozemskom prvenstvu i u 4. kolu odigravši na svom terenu 2:2 protiv VVV-a iz Venloa iako je do pet minuta prije kraja vodio s 2:0.

AZ je poveo golovima Karlssona (2) i Stengsa (24) te je tu prednost držao do same završnice u kojoj je VVV spasio bod preko Linthorsta (86) i Giakoumakisa (89-11m).

Za VVV je od 63. minute igrao Ante Ćorić kojem je to bio debi u novom klubu.

Za AZ je ovo četvrti remi u isto toliko kola, a treću je utakmicu zaredom propustio barem dva pogotka prednosti. U 2. kolu je vodio 3:1 protiv Fortune u Sittardu samo da bi primio dva pogotka u 79. i 96. minuti za 3:3, u 3. kolu je na poluvremenu vodio sa 4-0 protiv Sparte u Rotterdamu, u 88. minuti je još uvijek vodio sa 4:2, no dvoboj je okončan rezultatom 4:4.

S četiri boda AZ drži 11. mjesto na ljestvici, dok je VVV deveti s pet bodova.

AZ i Rijeka će igrati u 2. kolu u Alkmaaru 29. listopada te u 6. kolu u Rijeci 10. prosinca.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.