Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

RIJEKA U LOVU NA EUROPU: ‘Jaki su, ali imamo šanse za prolaz’

Autor: Mario Lacković

Večeras u 20.30 Rijeka u Belgiji igra prvu utakmicu pretkola Europske lige protiv belgijskog Genta. Iako je belgijska momčad izraziti favorit, čak je i višestruko skuplja od Rijeke, naši se ne misle predati i nadaju se što boljem rezultatu u Belgiji. Trener Igor Bišćan nada se da će njegova momčad stvoriti dobru podlogu za uzvrat.

“Favoriti su, to je normalno. Oni imaju kudikamo više jakih utakmica u kudikamo jačoj ligi. Ali optimist sam. Jer moji dečki pokazuju da su potpuno svjesni na koji način možemo protiv jačih od nas, što su dosad već sami sebi i potvrdili. Želimo zabiti gol, uzvrat učiniti neizvjesnim. A morat ćemo biti bolji nego protiv Aberdeena jer i Gent je zahtjevniji, bolji protivnik nego Škoti.”

Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Bišćan u Belgiji ne može računati na Tomečaka, Mamića, Pavičića i Lorenca Šimića. No dobra je vijest da će za utakmicu biti spremni Puljić i Gorgon. Napadač Rijeke Antonio Mirko Čolak jedva čeka utakmicu:

“Neću puno komentirati Belgijance, šef i njegov stožer analizirali su ih do najsitnijeg detalja. Jaki su, to je svima jasno, ali mi  imamo šanse za prolaz. Jedva čekam istrčati protiv Genta. Škotima sam zabio dva, nema razloga ne vjerovati da koja lopta neće završiti i u belgijskoj mreži.”

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Prijenos utakmice moći ćete pratiti na Arena Sportu 1 od 20.30, a emisija uoči susreta počinje pola sata ranije. Arenu Sport ekskluzivno emitiraju samo MAXtv-ove platforme i dostupna je u osnovnom paketu.

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.