Photo by Denis Doyle/Getty Images

REAL POHARALE OZLJEDE: Zidane na mukama, pola momčadi u bolnici

Autor: Mario Lacković

Nogometaši Real Madrida ovoga vikenda gostuju kod Mallorce, a trener Zinedine Zidane muku muči s postavom. Naime, više od pola momčadi se ozlijedilo na reprezentativnim okupljanjima.

Španjolski mediji javljaju kako sigurno neće biti našeg Luke Modrića i Garetha Balea, a nema ni Lucasa Vazqueza, Tonija Kroosa i Nacha, a vrlo upitni su nastupi Thibauta Courtoisa i Raphaëla Varanea koji najvjerojatnije neće igrati. Od ranije nema Asensija, Marcela i Ferlanda Mendyja.

Tako se nastavljaju Zidaneove muke sa sastavljanjem momčadi, jer od kada se vratio na klupu Reala, nije imao na raspolaganju čitavu momčad. Iako su trenutno jedina neporažena momčad Primere, drugoplasirana Barcelona ih u stopu prati sa samo dva boda zaostatka. Nakon Mallorce, idu u goste Galatasarayu u sklopu grupne faze Lige Prvaka. Na rasporedu nakon Lige Prvaka je trebao biti El Clasico, ali je ta utakmica odgođena radi nestabilne političke situacije u Kataloniji. Iako je predloženo da se zamijene domaćinstva, oba kluba su odbila tu opciju te će utakmica biti odgođena za prosinac.




Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.