Foto: Profimedia

REAL ISPRAO SRAMOTU IZ KUPA: Ukazao se neočekivani junak, Modrić asistent! Kovač srušio Marseille u derbiju večeri!

Autor: N.M.

Real Madrid se nakon sramotnog ispadanja u Kupu iskalio na Alavesu. Najbolja moguća vijest za navijače Reala uz ova tri boda  je to da je Eden Hazard konačno zabio pogodak. Utakmica je završila slavljem Kraljevskog kluba 4:1. 

Belgijanac je iskoristio sjajno dodavanje Tonija Kroosa i lagano je pogodio za 0:3. Uz to asistirao je i za drugi gol Karimu Benzemi. 

Hazardu je ovo drugi gol u La Ligi ove sezone. Ukupno ih je zabio tri ove sezone. Luka Modrić odradio je za Real svih 90 minuta utakmice i asistirao je za četvrti gol Reala Karimu Benzemi koji je tako postao dvostruki strijelac.

Real se pobjedom približio vodećem Atleticu na četiri boda zaostatka no Atletico ima i dvije utakmice manje na svom kontu.

U derbiju 21. kola Fracuske Ligue 1 Monaco Nike Kovača slavio je na svom travnjaku  protiv Marseillea 3:1 Poveli su gosti preko Nemanje Radonjića u 12. minuti kojemu je asistirao naš repreznetativac Duje Ćaleta-Car. Momčad Nike Kovača pak sve je preokrenula u nastavku susreta. Izjednačio je početkom drugog poluvremena Maripan u 47. minuti da bi za 2:1 i za nova tri boda momčadi iz Kneževine zabio Aurelien Tchouameni  u 75. minuti. Posao je samo na kraju završio za domaće Jovetić u sudačkoj nadoknadi vremena.

S 39 bodova Monaco je četvrti na ljestvici s 39 bodova dok je Marseille ovim porazom ostao šesti sa 32 ali i utakmicom manje od Monaca.

U zaostaloj utakmici 11. kola engleskog Premiershipa Aston Villa je na svom terenu slavila protiv Newcastlea 2:0 golovima Watkinsa u 13. i Traorea u 42. minuti.




Villa je pobjedom i s nova tri boda skočila na osmo mjesto s 29 bodova dok je Newcastle 16. na ljestvici s 19 bodova.

U posljednjoj večeras igranoj utakmici 19. kola Serie A Fiorentina je kao domaćin slavila protiv Crotenea 2:1. Bonavenetura u 20. i Vlahović u 32. minuti su domaće doveli do prednosti od 2:0 a Crotone je samo uspio smanjiti u drugom poluvremenu preko Simya u 66. minuti.

 




 

Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.