Photo: Profimedia

RASPOLOŽENI I BEZ GLAVNE ZVIJEZDE: S Vatrenim i dalje bježe svima

Autor: Ivor Krapac

Iako je bio bez ozlijeđenog Zlatana Ibrahimovića, Milan je proslavio novu pobjedu u talijanskoj Serie A, već sedmu u dosadašnjih devet ovosezonskih kola u prvenstvu. U nedjeljnom nastupu je s 2:0 pala gostujuća Fiorentina, uz oba gola u prvih 45 minuta.

Strijelci su bili Romagnoli (17′) i Kessie (28′ – 11 m). Nakon što je zabio iz jednog penala, Kessie je propustio iskoristiti svoj drugi, u 40. minuti, ali to se nije odrazilo na Milanovu potragu za pobjedom s obzirom na to da su dotad već obavili veliki posao.

Ante Rebić odradio je svoju novu utakmicu nakon oporavka od ozljede lakta. Ovog puta igrao je svih 90 minuta, sa žutim kartonom u završnici prvog poluvremena.

Milan sada na vrhu ljestvice ima pet bodova prednosti pred drugoplasiranim gradskim rivalom Interom.

Nedjeljni program bio je sretan Milanu, ali nije bilo sreće za Lazio koji je kod kuće s 3:1 izgubio od Udinesea.

Arslan (18′), Pussetto (45’+3) i Forestieri (71′) zabili su za goste, dok je Immobile iz penala u 74. minuti bio jedini strijelac za Rimljane.

Bologna je u svojoj domaćoj nedjeljnoj utakmici s 1:0 slavila protiv Crotonea. Momčadi Siniše Mihajlovića je tri boda donio gol Soriana (45’+2).




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.