Foto:instagramscreenshot

RANE JOJ NIKAKO NE MOGU ZACIJELITI: Slavna tenisačica bori s demonima prošlosti

Autor: G.I.Š.

Mnogi sportaši kroz karijeru znaju doživjeti i pregršt loših i negativnih stvari, čemu smo svjedoci kod nasilnih trenera, partnera ili čak roditelja, koji nemaju obzira prema svojim pulenima.

Jedna od njih je Jelena Dokić koja je doživjela prave životne traume od strane oca, koji je bio nasilan prema njoj, a sve se još više pogoršalo kada se odlučila udati za Hrvata Tina Bikića i prekinuti suradnju s ocem Damirom.

Dokićeve dugo nije bilo u javnosti nakon što je prebrodila dugi period anksioznosti kada je pomišljala čak i da sebi oduzme život. Detalje svoje borbe Dokićeva je opisala u autobiografiji koju je nedavno objavila. U njoj je Jelena pisala i o ocu Damiru koji ju je maltretirao i tukao u prošlosti.

Odlazi s društvenih mreža

“Bok svima! Sigurna sam da ste primijetili da me nema na društvenim mrežama već neko vrijeme. Hvala svima za poruke brige i zabrinutosti za mene, iskreno to cijenim. Prolazim kroz vrlo težak period života, kroz veliku promjenu i treba mi vrijeme da se oporavim, da rane zacijele i da prevaziđem bol i traume kroz koje sada prolazim. Znam da su mi mnogi od vas pisali i da nisam odgovarala, sada vidim poruke i samo znajte da vidim poruke i jsko cijenim, samo sada nisam u dobroj situaciji da odgovaram i komuniciram kao što inače činim i jako mi je žao zbog toga”, napisala je Jelena Dokić na Instagramu i nastavila:

“Isto vrijedi i za objave, malo ću se isključiti s Instagrama, na neko duže vrijeme. Znam da mnogi od vas vole moje objave i nalaze inspiraciju u njima, žao mi je što ne mogu biti tu za vas. Svima koji su me zaustavili na ulici i rekli koliko ih inspiriraju moje riječi – hvala vam. Znajte da vas volim i da sam vrlo zahvalna na porukama podrške i ljubavi. Poruka prijateljima i bliskim ljudima koji znaju kroz što prolazim – hvala na svemu, pružate ljubav i brigu. Ne znam što bih bez vas. Vratit ću se i bit ću jača nego ikad, ne osjećam se sada dobro, ali vratit ću se. Uvijek sam znala da će Sunce ponovo sjati”, poručila je Dokićeva, i završila:

“Prolazim kroz vrlo težak period u životu trenutno. Velika je promjena i puno je bola i traume. Potrebno mi je vrijeme da se oporavim. Hvala vam na razumijevanju, vratiću se. Nadam se da ste proveli lijep Božić i želim vam svima sretnu Novu godinu”, zaključila je Jelena koja očito još uvijek se ne može riješiti demona prošlosti.







Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.