Foto:Yomiuri Shimbun viaAPImages/Guliverimage

RAMPA ZA ĐOKOVIĆA, BOLAN UDARAC! Srbin se nije cijepio, pa ove turnire može zaboraviti

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Iako je vrijeme korone pomalo iza nas, ali Novak Đoković i dalje ima problema zbog toga što nije cijepljen. Peti igrač svijeta neće nastupiti na Master 1000 turnirima u Indian Wellsu i Miamiju.

Svaki stranac koji do tog datuma želi ući na tlo SAD-a mora biti cijepljen. Zna se da Đoković nije cijepljen te da redovito promovira i svoje antivakserske stavove pa ga zbog toga neće biti na turnirima koji počinju 8. ožujka i 22. ožujka ove godine.

Đoković trenutno igra turnir u Adelaideu, nakon čega će se preseliti u Melbourne, gdje ga čeka nastup na Australian Openu. Podsjetimo, prošle godine mu je bio zabranjen nastup na AO.

Problem s US Openom

Fanovi Novaka Đokovića su sada i u strahu zbog zadnjeg Grand slama, US opena. Grand slam koji se igra na američkom tlu i prošle godine nije dopustio nastup Novaku, a ako mjere ostanu Srbina čeka isti scenariji.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

Mjere u SAD-u su iste kao i prošle godine te za sada nemaju u planu popustiti, a pogotovo ne planiraju dopustiti ulazak necijepljenima tako da Đokovića ponovno čeka sezona  puna nepoznanica.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.