PRVA PRAVA POSLASTICA NAKON DUGE STANKE: Derbi prvenstva igraju Borussija i Bayern

Autor: J.V.H.

U današnjem, 28. kolu Bundeslige, drugom nakon nastavka prvenstva koje je prekinuto zbog pandemije koronavirusa igrat će se četiri utakmice.

U derbiju kola u Dortmundu će igrati Borussija i Bayern našeg Ivana Perišića s početkom u 18, 30 sati. Klub iz Bavarske nalazi se na prvom mjestu s četiri boda prednosti pred današnjim domaćinom za koji od ove sezone nastupa 19 – godišnje čudo od djeteta, Erling Haaland.

Bit će zanimljivo kroz učinak pratiti dvoboj Norvežanina i njegovog starijeg kolege, nesopornog vladara bundesligaških 16 – eraca, Poljaka Roberta Lewandowskog.

Reprezentativac Poljske “tabori” na čelu liste strijelaca sa 27 postignutih pogodaka ove sezone. Za Borussiju će veliki hendikep biti izostanak kapetana Marca Reusa koji se oporavlja od ozljede prepone.




U preostalim dvobojima 28. kola sastaju se Bayern Leverkusen i Wolfsburg, Eintracht i Fraiburg te Werder Bremen i Borussia Monchengladbach.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore




NAJOČITIJA PREVARA U POVIJESTI HNL-a: Kantrida je počela slaviti naslov prvaka, ukazao se sudac

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.