Photo: Profimeda

PROMJENA PLANA: Stigao novi raspored, evo što čeka sjajne Hrvatice!

Autor: Ivor Krapac

Nakon pobjede nad Srbijom s 25:24 na završetku prvog kruga u utorak, Hrvatska prenosi maksimalna četiri boda u nastavak natjecanja na Europskom prvenstvu za rukometašice u Danskoj. S takvim učinkom dočekuje nove protivnice u rasporedu koji je ipak drugačiji od prvotno objavljenog.

Hrvatska će u drugom krugu igrati protiv Rumunjske, Norveške i Njemačke, a posljednja verzija rasporeda objavljena na službenoj stranici EP-a u Danskoj govori nam da će prve na redu biti Rumunjke. Njih čekamo u četvrtak s početkom u 18:15 sati.

Rumunjske igračice su u drugi krug došle bez boda, a Hrvatska će protiv njih tražiti pobjedu za dolazak korak bliže polufinalu.

Poslije dana odmora, Hrvatska će novu utakmicu igrati protiv Norveške koja nas čeka u subotu s početkom u 18:15 sati.

Isti termin od 18:15 imat će i posljednja hrvatska utakmica u drugom krugu. Susret s Njemačkom na rasporedu je idućeg utorka, a izabranice Nenada Šoštarića će taj susret dočekati nakon dva dana predaha i najvjerojatnije s jasnom situacijom što će im trebati u borbi za polufinale.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.