Foto: Instagram/Fredy Guarin

PRIVELI GA S KRVAVIM MRLJAMA: Bivši reprezentativac podivljao i pretukao obitelj

Autor: I.K.

Fredy Guarin, nekadašnji dugogodišnji kolumbijski reprezentativac, priveden je nakon što je policija u Medellinu dobila poziv njegove obitelji da ih je podivljali Guerin napao i pretukao. Po informacijama koje dolaze iz Kolumbije, glavna meta bivšeg reprezentativca te zemlje bio je njegov otac, ali nije bio jedini.

Policija je odvukla Guarina s mjesta na kojem se dogodilo obiteljsko nasilje, a prilikom privođenja snimljen je s krvavim mrljama na trapericama koje je nosio.

Snimka privođenja kolumbijskog igrača na koju upozoravamo zbog mogućeg uznemirujućeg sadržaja objavljena je ovdje.

Motiv napada nije poznat

Guarin je priveden, ali za sada se ne zna što ga je nagnalo da divljački nasrne na članove obitelji. Po informacijama koje su stigle iz njegove zemlje, moguće je da je napad izveo pod utjecajem alkohola ili drugog sredstva koje mu je pomutilo razum.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.