Foto: Instagram/Andre-Pierre Gignac

PRIČA BIVŠEG REPREZENTATIVCA: Za dolazak u novi klub pokušali ga privući – šunkom

Autor: I.K.

Andre-Pierre Gignac, 35-godišnji napadač s 36 odigranih utakmica u dresu francuske reprezentacije u razdoblju od 2009. do ’16., bio je popularan i tražen dok je igrao i zabijao golove za Olympique Marseille. Danas u meksičkom Tigresu, Gignac je za Olympique igrao od 2010. do ’15., ondje je prešao iz Toulousea, a prije nego su krenule njegove uspješne godine u Marseilleu, sjeća se zanimljivog događaja u pregovorima s Valencijom koja ga je željela dovesti.

Razgovarajući za francuski RMC Sport, Gignac je opisao posebnu ponudu kojom ga je Valencia probala privući.

‘Po mene su poslali avion u kojem je bila šunka, tamošnja sušena šunka’, prisjetio se iskusni francuski napadač koji od 2015. igra za Tigres.

Valencijina neobična ponuda nije upalila

Unatoč trudu koji je Valencia uložila, Gignac je odabrao drugačije. Prisjećajući se tog događaja, danas vjeruje da su u španjolskom klubu mislili da će njihova posebna ponuda pomoći, ali prednost je dobio Olympique.

Kako je Gignac istaknuo, tada je postojala i ponuda Liverpoola. Kada je stigla i kada je dobio i ponudu Olympiquea, poručio je da se ono što je nudio Liverpool može potrgati jer je njegov izbor odlazak u Marseille, u klub za koji je navijao kao dijete.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.