screenshot/ Facebook

PREMINUO POZNATI SPORTAŠ (37), ALI NIKOME NIJE JASNO KAKO! Jedna misterija totalno je sve šokirala, obitelj je neutješna

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Tijelo bivšeg britanskog ragbijaša Bryn Hargreavesa pronađeno je više od godinu dana nakon što je nestao, potvrdila je njegova obitelj. Prijavljen je kao nestao u siječnju 2022. jer nije stigao na posao u Zapadnu Virginiju u SAD-u.

Njegov stariji brat Gareth Hargreaves objavio je smrt bivšeg igrača na Facebooku 14 mjeseci nakon što je posljednji put viđen. Iako je njegov nestanak pokrenuo veliku istragu uspjeha nije bilo.

“S  nevjerojatnom tugom mogu potvrditi da smo nakon 14 mjeseci konačno pronašli Bryn. Još uvijek ne znamo uzrok smrti niti što se zapravo dogodilo 3.1.22. Hvala svima koji su pomogli u potrazi. Cijenili bismo malo prostora i obavijestit ćemo vas o daljnjim informacijama.”

Misterija

Ragbijaš je nestao 16. siječnja prošle godine, a kada su policajci stigli u njegov stan u Morgantownu u Zapadnoj Virginiji, pronašli su otključana vrata, otvoren tuš i sve vrijedne stvari u stanu, stoga je postala sumnja da je možda otet.

 

“Bryn je imao problema s mentalnim zdravljem i jako ga je boljelo u leđima zbog prometne nesreće iz prosinca (2021.)” objasnio je brat kako bi se barem donekle utješio,




Hargreaves je rođen u Wiganu 1985. i ostvario je svoj dječački san da igra u Super ligi, najvišem ragbi rangu u Britaniji, za Warriorse iz rodnog grada. Također je igrao za St Helens, gdje je osvojio Challenge Cup 2008. Nakon toga preselio se u SAD i radio u industriji nafte.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.