Screenshot/YouTube/Ilustracija

PREMINUO NOGOMETAŠ IZ SUSJEDSTVA: ‘Rade je otišao sa samo 30 godina, upućujemo najdublju sućut obitelji’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Iz susjedstva nam dolaze tužne vijesti, preminuo je dugogodišnji nogometaš Rade Krstanović, poznati igrač NK Kozare iz Bosanske Gradiške.

Epilog je to nesreće koja se dogodila na autocesti Banja Luka Bosanska Gradiška. Nesreća se dogodila kod mjesta Romanovci. Sudjelovala su tri automobila, a stradali nogometaš bio je jedan od vozača.

“U sudaru su sudjelovala tri automobila, a promet na toj dionici bio je u potpunosti zabranjen nakon nesreće”, rekla je Vesna Divljanović, glasnogovornica PU Bosanska Gradiška.

Igrao za niz klubova

Tom prilikom dvije su osobe prevezene u bolnicu, ali nažalost nogometaš Krstanović nije pobijedio u njemu najbitnijoj utakmici.

“Upućujemo najdublju sućut obitelji”, poručili su iz Gradskog nogometnog saveza Gradiška.

Krstanović je bio dugogodišnji nogometaš Kozare iz Bosanske Gradiške, gdje je i počeo karijeru. Igrao je još i za Jedinstvo iz Žeravice, Torpedo iz Cerovljana, Omladinac iz Brestovčine, da bi njegov posljednji klub bio Vilus, za koji je nastupao u ovoj sezoni.




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.