Svijeća/Ilustracija/Guliver image

PREMINUO MLADI NAPADAČ (19)! ‘Slomio si mi srce, čak ni ne želim vjerovati da je to istina’

Autor: Gordan Ivan Šojat

Tragične vijesti jako su pogodile nogometnu zajednicu, kada se saznalo da je tijelo mladića izvučeno iz vode u gradu Clare u Irskoj, mladi 19-godišnji napadač Wassiou Ayawe iz Limericka.

Kako se saznaje, 19-godišnjak se prevrnuo vozeći jet-ski s još dvije prijateljice, koje su srećom spašene, ali za Ayawea nažalost nije bilo spasa.

Mjesna policija Gardai izvjestila je kako je do incidenta došlo jučer na oko 17 sati i 30 minuta, kada je prijavljen muškarac koji ima poteškoće na vodi, da bi tijelo mladića bilo izvučeno iz vode oko 19 sati i 30 minuta.

Wassiou Ayawe proglašen je mrtvim na mjestu događaja, a njegov trener i suigrači iz Limerick FC, potpuno su shrvani strašnim tragičnim događajem.

Divan mladić

Jedan od njegovih bivših trenera opisao ga je na društvenim mrežama kao “divnog mladića i super nogometaša” i dodao je; ‘Bilo je zadovoljstvo trenirati. RIP Waz”.

“Što ću ja ikada u ovom životu raditi bez tebe. Slomio si mi srce .. čak ni ne želim vjerovati da je to istina. Nemam riječi da opišem bol u kojoj si nas sve ostavio, volim te puno”, napisao je u oproštaju od Ayawea član obitelji.




Istraga o ovom tragičnom događaju još je u tijeku, ali se na prvu vodi kao nesretan slučaj.

Autor:Gordan Ivan Šojat
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.