Foto: Igor Soban/PIXSELL

PREKRŠAJ ‘ZA ZATVOR’; Kontroverzni sudac sve iznenadio, priča se o njemu!

Autor: J.Č

Zadnju utakmicu osmog kola engleske Premier lige odigrali su gradski rivali Arsenal i Crystal Palace. Uzbudjiva utakmica završila je rezultatom 2:2, s tim da su domaćini izjednačili u posljednjem napadu utakmice.

Navijače na Emiratesu je u trans bacio kapetan Pierre-Emerick Aubameyang nakon što je pospremio odbijanac u mrežu u osmoj minuti. Rezultat se nije mijenjao do poluvremena, a u 50. minuti svoj prvi gol u sezoni postiže Christian Benteke na asistenciju Jordana Ayewa te vraća stvari na početak. 20-ak minuta kasnije, potpuni preokret. Lijepu kontru gostiju odličnim golom završio je Odsonne Edouard, igrač koji je u klub stigao na zadnji dan prijelaznog roka za 16 milijuna eura.

Ipak, bod domaćinima donosi džoker s klupe, Alexandre Lacazette u 94. minuti, također nakon odbijanca.

Arsenal oštećen?

Ipak, poslije utakmice ponajviše se pričalo o sucu Mikeu Deanu koji je pokazao samo žuti karton za krvnički start Jamesa McArthura nad Bukayom Sakom.




Naime, Saka i McArthur su isčekivali loptu, Arsenalov igrač je stigao prije do nje, a McArthur ga je iz sve snage udario u stajaću nogu.

Sucu Deanu ovaj start je bio tek žuti karton. Saka je na poluvremenu ostao u svlačionici jer nije mogao nastaviti igrati zbog posljedica udarca.

Zbunjen je bio i Mikel Arteta koji je poslije utakmice izjavio: “Kada opet pogledam situaciju, ne razumijem kako igrač može nastaviti utakmicu nakon toga”.




Videozapis prekršaja pogledajte – OVDJE.

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.