Foto: GuliverImage/REUTERS/Benoit Tessier

PREDSJEDNIK HAJDUKA UZ ĐOKOVIĆA: Snimili ih u Parizu, dogovara li se veliki posao?

Autor: Ivor Krapac

Paris SG je jučer u posljednjem kolu francuskog prvenstva proslavio ranije osigurani naslov prvaka, a u večeri koja je na pariškom Parku prinčeva bila i teška jer se zviždalo Lionelu Messiju, s tribina su, među ostalima, sve pratili Novak Đoković i Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić, blizu jedan drugome.

Đoković je u Parizu u radnom posjetu, igra na Roland Garrosu, a nagađa se i da je Jakobušićev dolazak u glavni francuski grad radni.

Među zainteresiranima za dovođenje 16-godišnjeg stopera Luke Vuškovića se već neko vrijeme spominje PSG, mladi hajdukovac za sada je i dalje među splitskih Bijelima, no boravak Lukše Jakobušića u glavnom francuskom gradu ponovno je podsjetio na to zanimanje Parižana.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Mladi stoper tijekom sezone o svojem odlasku nije htio, u jednom razgovoru pred kamerama MaxSporta govorio je o tome da mu je u mislima samo Hajduk, a sve ostale priče gurnuo je u stranu.

Sezona je u međuvremenu završena, a čeka se što sada slijedi za 16-godišnjeg talentiranog hajdukovca koji je potkraj sezone bio u drugom planu među prvotimcima, što zbog ozljede, što zbog umora.

Razgovarajući s novinarima, Lukša Jakobušić ranije ove godine nije odbacio mogućnost da Hajduk proda Vuškovića već ovog ljeta.

Rekao je da bi do toga moglo doći ako se postigne dobra cijena ili ako to bude željela obitelj mladog stopera, a boravak predsjednika splitskih Bijelih u Parizu ponovno je stavio u prvi plan moguću skoru prodaju nadarenog igrača.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.