Foto: Twitter

Predsjednik Bartomeu smiruje planet Barca: Poslao poruku i o Neymaru!

Autor: N.M./Dnevno

Predsjednik FC Barcelone Josep Maria Bartomeu ponovio je u nedjelju kako nema dvojbe da će kapetan momčadi Lionel Messi produžiti ugovor s katalonskim klubom.

“Messi je puno puta rekao da želi ovdje okončati karijeru i ne sumnjam da će je produžiti ugovor”, kazao je Bartomeu za dnevni list Mundo Deportivo.

Šesterostruki najbolji igrač svijeta Messi (33) pod ugovorom je do lipnja 2021. s jedinim klubom u kojem je igrao kao profesionalac, no prije nekoliko tjedana radio Cadena Ser izvijestio je o zamrzavanju pregovora između Argentinca i Barçe, da bi Messi jako kritizirao upravu nakon što je naslov uzeo Real.

Nekoliko talijanskih medija upozorava na mogući dolazak Messija u milanski Inter nakon što je njegov otac kupio kuću u glavnom gradu Lombardije, ali trener Intera Antonio Conte odbacio je ovu hipotezu u subotu, govoreći da se radi o “nogometnoj maštariji”.




Bartomeu je također opovrgnuo glasine o povratku Neymara u Barcelonu, a i dolazak Lautara Martineza iz iz Intera više nije toliko siguran.

“Njegov odlazak iz Paris SG-a sad je skoro nemoguć, osim ako se ne radi o razmjeni igrača”.

Oko transfera Lautara smo pričali s Interom, ali prekinuli smo pregovore.

Bartomeu kaže kako se klub polako okreće mladosti i mladim snagama.

Već imamo sedam novih igrača. Tu je Pedri, mladi igrač s nevjerojatnim talentom. Trincao je nepoznat, doveli smo ga u siječnju i već je najbolji U-21 igrač Europe. Zatim imamo Matheusa Fernandesa, Miralem Pjanić će donijeti sigurnost momčadi. Uz njih, još trojica mladića će postati stalni igrači prve momčadi, Araujo, Riqui Puig i Ansu Fati.

LEGENDARNI VEZNJAK BARCELONE POZITIVAN NA KORONAVIRUS: ‘Srećom, odlično se osjećam…’

 

 

 

 

Autor:N.M./Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.