Predomislili su se: Real Madrid stopirao transfer Garetha Balea

Autor: Mario Lacković

Priča koja već danima kruži je ta da trener Zinedine Zidane ne računa na velškog napadača Garetha Balea, a i u upravi kluba su ga odlučili prodati.

Međutim, došlo je do obrata u transfer politici Reala. Iako je načelno sve dogovorio sa kineskim Jiangsu Sunningsom gdje je trebao dobivati nestvarnih milijun eura tjedne plaće, Real je odjednom stopirao transfer.

Razlog? Bale je prevrijedan igrač da bi ga pustio. Naime prvotni dogovor je bio da Bale ode iz Reala bez odštete kako bi se rješili njegovog velikog ugovora. Međutim predsjednik Florentino Perez se predomislio te shvatio da je Bale ipak prevrijedan igrač da bi ga besplatno pustio.

Prijelazni rok u Kini traje do srijede te je sada samo pitanje kolika će biti odšteta za Velšanina. Mišljenje Reala je ako su pristali mu ponuditi milijun eura tjedne plaće, onda ni određeni iznos odštete ne bi trebao biti problem.

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.