Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

PPD ZAGREB DOVEO POJAČANJE UOČI TEŠKOG GOSTOVANJA: ‘Oni su jedan od najtežih protivnika kojeg se može dobiti’

Autor: I.K.

Rukometaši PPD-a Zagreb će u četvrtak u 18:45 sati (prijenos na Arena Sportu) igrati svoju drugu ovosezonsku utakmicu u Ligi prvaka. Zagrebaše će u drugom kolu skupine B dočekati Veszprem, što će biti još jedan jaki test za momčad Igora Vorija nakon što je Kiel u prvom kolu slavio s 31:21 u zagrebačkoj Areni.

Među glavnim adutima mađarskog kluba koji će prijetiti hrvatskim prvacima bit će Manuel Štrlek, a i na ostalim pozicijama ima puno kvalitete.

‘Veszprem je jedan od najtežih protivnika kojeg se može dobiti u Ligi prvaka. No, ne idemo s bijelom zastavom, ni na jednu utakmicu se ne idemo predati’, najavio je Vori utakmicu u Mađarskoj.

‘Dat ćemo sve od sebe, u rosteru smo sada bolji, ali to još nije to. Radimo i dalje i protiv jedne ekstra momčadi želimo odigrati dobru utakmicu’, dodao je Zagrebov trener.

‘Očekuje nas utakmica protiv najbolje momčadi u našoj grupi. No, vraćaju nam se ozlijeđeni igrači i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, dati svoj maksimum, a rezultat koji bude – bude’, rekao je Senjamin Burić.

‘Čeka nas teška utakmica, još jedan sudionik Final Foura, ali idemo dati sve od sebe. Mislim da smo probili led s prvom utakmicom i mislim da sada možemo pružiti bolju partiju’, istaknuo je Josip Božić Pavletić.

Uoči nove europske utakmice, Zagreb je doveo i još jedno pojačanje. Novi igrač PPD-a je Ivan Laljek, 28-godišnji dosadašnji srednji vanjski Gorice, koji je osnažio momčad na vrijeme za gostovanje u Mađarskoj. Laljek je potpisao na jednu sezonu, s mogućnošću produženja ugovora za još dvije godine.




‘Veseli me prilika za nove izazove u Ligi prvaka i SEHA Gazprom ligi jer se u dosadašnjem dijelu karijere nisam imao priliku okušati na toj razini. Posebno me veseli prilika da radim i učim od ikona hrvatskog rukometa na čelu s trenerom Igorom Vorijem’, opisao je Laljek svoje dojmove po dolasku u redove hrvatskih prvaka, dodajući da se veseli i suradnji s novim suigračima, među kojima ima dosta poznanika i prijatelja.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.