Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

POZNATO JE KOLIKO JE TEŠKA OZLJEDA PETKOVIĆA! Novi udarac za Dinamo uoči nastavka prvenstva

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Dinamo će u subotu na Maksimiru krenuti u nastavak sezone protiv zadnje Gorice. Nakon što je Mislav Oršić prodan u Southampton navijači su sada još više zabrinuti.

Bruno Petković se ozlijedio na prijateljskoj utakmici protiv Brava na natopljenom Maksimiru. Petković je nakon svog poznatog prodora pao na pod i tražio zamjenu.

Iz medicinskog tima su sada objavili dijagnozu: “Nakon odrađene dijagnostike ozljede utvrđeno je da Bruno Petković ima kontuziju mišića natkoljenice. Odmah po završetku pretraga igrač Dinama krenuo je u proces rehabilitacije u trajanju od nekoliko tjedana, a ovisno o tijeku oporavka znat će se period mogućeg povratka.”

Problem s napadom

Ovo predstavlja veliki udarac za Modre jer su nakon Oršića izgubili i Petkovića bar na neko vrijeme, a od klasičnih napadača jedino imaju Josipa Drmića.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Bruno Petković (@brunopetkovicofficial)

Pitanje je hoće li Dinamo dovesti nekoga na poziciju špice. Osim Drmića tu poziciju može odigrati i Emreli, a od mogućih transfera spominjao se jedino povratak Kulenovića iz Lokomotive.




Modri u nastavak prvenstva ulaze s 5 bodova prednosti plus utakmica manje protiv Istre, a i čeka ih kup utakmica u Splitu, protiv RNK Splita.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.