Guliver Image/Ilustracija

POZNATI NOGOMETAŠ PAO SA 100 KILA KOKAINA! Reprezentativac uhićen na aerodromu, a njegova partnerica u suzama: Ništa nisam znala!

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Jean-Manuel Nedra i njegova partnerica uhićeni su u pariškoj zračnoj luci Charles de Gaulle s više od 100 kilograma kokaina skrivenog u koferima!

Taj vezni igrač Aiglona i povremeni reprezentativac Martinika i njegova partnerica su posljednjeg dana prošle godine doputovali iz Fort-de-Francea u Pariz, a prilikom carinskog pregleda u njihovoj prtljazi otkriveno je 100 kg kokaina.

Privedeni su istražnom sucu, priopćilo je tužiteljstvo. Mladiću je određen istražni zatvor, a njegova suputnica puštena je na slobodu pod pravosudnim nadzorom.

Nije uspio, oglasio se i klub

“Ništa nisam znala”, u suzama se navodno pravdala.

Oglasio se i klub.

“Bez znanja o njegovoj upletenosti, doznali smo da je jedan od naših igrača uhićen u Roissyju zbog krijumčarenja droge,” objavio je njegov klub.




“Budimo jači nego ikad, ujedinjeni u našoj borbi i edukaciji kroz sport kako bismo se borili protiv ove pošasti. Moramo zaštititi i upozoriti naše mlade na rizike, posljedice i zloporabe ovog okruženja”, dodali su iz kluba.

Taj nogometaš je dobro poznat u svijetu martinikanskog nogometa, a do sada je za nacionalnu vrstu upisao 20 nastupa.

 




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.