Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

POVRATAK VELIKE ZVIJEZDE U REPREZENTACIJU! Hrvatska protiv Srbije daleko jača u utakmici godine

Autor: P.V.

Večeras od 20:30 sati saznat ćemo je li Hrvatska ostala u igri za drugi krug Eura. Samo pobjeda garantira nastavak uzbuđenja, svi se nadamo da unatoč velikim problemima možemo nastaviti dalje…

Kao što smo pisali, izbornik Hrvoje Horvat na mukama je zbog situacije s pozitivnima na koronavirus u reprezentaciji. Zato stalno mora pozivati nove igrače, ali barem je dobio odličnu vijest.

A ta se tiče velike zvijezde – Luke Cindrića.

Povratak Cindrića

Naime, posljednji test našeg srednjeg vanjskog bio je negativan i on će biti na raspolaganju za okršaj sa Srbijom, osim ako liječnička služba reprezentacije ne procijeni da kondicijski nije spreman.

Screenshot/RTL

A zbog pozitivnih testova izvan stroja i dalje su Domagoj Duvnjak i Marko Marić, a sinoć su iz istog razloga otpali Leon Šušnja i Lovro Mihić.

Problem je što se ne može računati niti na Davida Mandića, a koji je suspendiran zbog plavog kartona protiv Francuske. Umjesto njega Horvat je pozvao Nexeova Marina Jelinića.

Screenshot: Instagram/Hrvatski rukometni savez (hrs_insta)

Dakle, večeras nemamo prostora za poraz, Hrvatska je u prvoj utakmici Eura izgubila od Francuske 27:22 i ako želi u drugi krug, mora pobijediti Srbiju koja je bila uvjerljiva protiv slabe Ukrajine 31:23.




Utakmica je od 20:30 uz prijenos na RTL-u.

Adpone 300×250 tag


Tag end




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.