POVRATAK MOURINHA: ‘The Special One’ najveći kandidat za klupu Valencije

Autor: Mario Lacković

Ovih dana u nogometnom klubu Valencia vlada pravi kaos. Vlasnik kluba Peter Lim na svoju ruku dovodi pojačanja za nadolazeću sezonu, što se nikako ne sviđa sportskom direktoru i treneru kluba Marcelinu jer ignorira njihove zahtjeve. Zbog toga su generalni direktor Mateu Alemany i direktor tajništva Pablo Longoria odlučili napustiti klub, a njihovim putem ide i trener koji je nezadovoljan zato što klub nije doveo igrače koje je on htio. No to ne zabrinjava previše vlasnika kluba jer on na radaru ima novog, potencijalno velikog trenera.

Naime, u kontaktu je sa Joseom Mourinhom koji se čini kao najizgledniji kandidat za klupu Valencije. Agent Jorge Mendes, s kojim Lim dovodi pojačanja, također je i agent “The Special Onea”, te će ga sigurno predložiti ako trenutni trener Šišmiša odluči napustiti klub. Valencia je spremna to prihvatiti jer im treba trener koji bi ih mogao vratiti u nogometnu elitu, a za Mourinha to znači povratak u La Ligu, gdje je bio pomoćni trener u Barceloni, a vodio je i Real tri godine.

Nakon debakla u Manchesteru, možda je ovo nova prilika za dokazivanje kvalitete.

 

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.