POTVRĐENI VELIKI TRANSFERI! Dva velikana dovela napadače koje su dugo čekali

Autor: Gordan Šojat

Mercato u Italiji danas je bio izuzetno živahan pa je tako po pisanju talijanskih medija završen posao između trolista Juventus, Roma, Napoli.

Edin Džeko će se priključiti Staroj dami i tako će se upotpuniti praznina odlaskom Gonzala Higuaina u Miami, a Džeko je inače bio velika želja novog Juveovog trenera Pirla.

Cijeli transfer se pripremao tjednima a čekalo se da iz Napolia za Romu potpiše Poljak Arkadiusz Milik. Roma je uspjela u svojem naumu te je Milik potpisao za Vučicu u transferu vrijednom 18 milijuna eura plus još 7 kroz razne bonuse. Milik je danas bio na liječničkom pregledu te je spreman napustiti grad podno Vezuva i preseliti se u Rim.

Kako je Juventus čekao ovakav razvoj događaja malo su stopirali dolazak Suareza, koji je u Italiji, i sada napokon mogu potpisati Džeku koji se trenutno još uvijek nalazi s momčadi Rome.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.