Jurjevic/PIXSELL

POTVRĐEN TRANSFER: Kao klinac nosio dres Dinama, sad potpisao za Rijeku

Autor: Matija Majdak

Ennio Travaglia novi je igrač Rijeke. Travaglia je potpisao ugovor na tri godine (1+2), a u Rijeku je stigao iz redova Orijenta.

‘Jako sam zadovoljan, kako ne bi bio. Već ranije smo imali određene kontakte. U međuvremenu sam se ozlijedio, pa je uslijedila pandemija koronavirusa nisam uopće razmišljao da bi se nešto moglo dogoditi’, rekao je Ennio Travaglia koji igra na poziciji lijevog beka, te će s Rijekom početi pripreme za novu sezonu.

Travaglia karijeru je počeo u Crikvenici, igrao je u mlađim uzrastima Dinama i Lokomotive, da bi zatim preko Zagreba i Lučkog stigao u Orijent gdje je ostavio zapažen trag.

‘Prije svega se želim sa svim upoznati u Rijeci, uklopiti se u ekipu i trenirati. Želim se nametnuti treneru, raditi i tako se zahvaliti svima u klubu i ljudima koji su mi dali priliku. Sve to želim opravdati na travnjaku. Na taj način da pokažem da su dobro odabrali’, ustvrdio je Travaglia.

BIVŠI NOGOMETAŠ DINAMA PUCAO AUTOMATSKOM PUŠKOM! Branio se od trojice




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.