Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

POTOPLJENI LOKOSI: ‘Izgledalo je kao borba odrasle osobe i dječaka’

Autor: I.K.

Lokomotiva je bila nemoćna na švedskom gostovanju u trećem pretkolu Europske lige. Domaći Malmö je vrlo brzo uzeo stvari u svoje ruke i na koncu je došao do 5:0, zaključujući europsku sezonu momčadi Gorana Tomića.

Lokosi su se nadali iznenađenju, ali odigrali su puno slabije nego prošlog mjeseca protiv bečkog Rapida u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Tada je presudio samo jedan gol za goste, dok je u Švedskoj sve bilo jasno već do poluvremena.

Malmö je već nakon 17 minuta imao 2:0, a na odmor su otišli s 3:0. Nastavak je bio samo formalnost s još dva domaća gola.

‘Ovo je naša realnost’, priznao je Tomić kako stvari stoje nakon poraza.

‘Malmö je zasluženo slavio visokim rezultatom. Ozbiljna su europska ekipa s jakim pojedincima. Ovo je izgledalo poput borbe odrasle osobe i dječaka’, dodao je Lokomotivin trener.

‘Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi. Niti jednom protivniku neće biti lako protiv Malmöa ove sezone’, nastavio je Tomić, koji se potom još jednom vratio na svoj prvi dojam nakon utakmice.

‘Ponavljam, ovo je naša realnost’, zaključio je trener Lokosa.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.