Instagram

POPULARNI HRVATSKI TENISAČ U VEZI S FOLK ZVIJEZDOM!? Evo zašto Borna Ćorić gubi mečeve, uhvaćen je s 13 godina starijom Srpkinjom

Autor: Dnevno.hr

Srpski mediji raspisali su se o vezi Borne Ćorića i srpske folk pjevačice Kaje Ostojić. Pjevačica je prvo bila protiv veze, ali je na kraju “popustila”.  Razlog zbog kojeg nije htjela u vezu je to što je Ćorić mladi od nje 13 godina.

Kurir je objavio fotografije 26-godišnjeg Ćorića i 39-godišnje Ostojić nastale u jednom beogradskom restoranu.  Pišu da su se pjevačica i sportaš upoznali prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja.

Pjevačici je 38 godina, a našem tenisaču 25.  U četvrtak navečer snimljeni su u restoranu, gdje su ih dočekali Kajini prijatelji. Jedan od prijatelja pjevačice, Nikola Ostojić, pohvalio se da je Borna bio u njegovoj teretani u Beogradu.

Voli hrvatske sportaše

Kaja Ostojić srpska je pjevačica koja je donedavno bila u vezi s Mateom Pavlovićem koji je trenutno stoper Rijeke. Bili su u vezi od 2019. do 2022. kada je on igrao za Angeres.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli K A Y A (@kaya_ostojic)

“Mateo i ja smo okončali emotivnu vezu. Ovim povodom se nadalje neću oglašavati. Zamolila bih sve medije da imaju razumijevanja i poštuju našu privatnost. Hvala puno, vaša Kaja” napisala je tada.




O bivšem je govorila ovako:

“Mateo je jedan džentlmen, od samog starta sam se osjećala kao najbitnija osoba u njegovom životu, pored toga što mi je davao komplimente.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli K A Y A (@kaya_ostojic)

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.