Instagram

POPULARNI HRVAT ZABAVLJAO SE S JOKIĆEM NA SPLAVOVIMA: U Beogradu je opuštena atmosfera, a sve zbog jedne stvari

Autor: Dnevno.hr/P.V.

U Srbiji se ovih dana očekuje “ustoličenje” novog prvaka Europe. Naime, kao što je poznato, Beograd je ovih dana košarkaški centar Europe, jer tamo se održava Final Four Eurolige.

Tako zahvaljujući Instagramo imamo uvid na neke zabave koje se događaju paralelno s turnirom. Na jednom od beogradskih splavova tako se okupilo impresivno društvo u kojem su bili dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić, hrvatski reprezentativac Ivica Zubac, grčka legenda Vassilis Spanoulis.

Miško Ražnatović, koji se brine i o Jokićevoj i o Zupčevoj karijeri, na Instagramu je objavio fotografije sa zabave.

Jokić zvijezda

Na jednoj je uz Jokića i Spanoulisa, a na drugoj uz Zupca i još jednog svog klijenta, srpskog reprezentativca Marka Simonovića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miško Ražnatović (@misko4raznatovic)




Posljednjih dana Jokić je u svom Somboru sa svojim konjima, a nedavno je od delegacije Denver Nuggetsa primio drugi trofej za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Hrvatski košarkaš je u Beogradu već nekoliko dana, a Ražnatović je objavio i njihovu zajedničku fotografiju s utakmice mladih momčadi Mege i Real Madrida. Zubac je pola sezone prije dolaska u NBA proveo baš u Megi, razvojnom klubu za Ražnatovićeve klijente.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miško Ražnatović (@misko4raznatovic)

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.