Peter Dovgan/Guliver Image

‘POPIT ĆU, VALJDA NE SAMO JEDNU…’ Donnu izdalo veliko oružje, protiv toga se nije moglo

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Završen je ovogodišnji niz Donne Vekić na Australian Openu, na kojem je došla do drugog četvrtfinala u karijeri na Grand Slam turnirima. U borbi za polufinale, 26-godišnja Osječanka naišla je na previsoku prepreku koju joj je postavila Bjeloruskinja Arina Sabalenka, peta tenisačica svijeta, u pobjedi sa 6:3, 6:2 do koje je došla rano jutros po našem vremenu.

Bjeloruska igračica pokazala je više, a Donnu je pritom iznevjerilo njezino veliko oružje u proboju do četvrtfinala. Servis ovog puta nije bio pravi, imala je 13 dvostrukih pogrešaka, devet u prvom setu, a pala je sa sveukupno pet ‘breakova’ Sabalenke u dvoboju.

“Servis ovog puta nije bio uz mene, a radi se o mojem velikom oružju na koje se oslanjam u važnim trenucima. Danas to nisam imala, to se vidi i na rezultatu”, opisala je Vekić nakon meča.

Nakon svega, Vekić je najavila da će se poslije meča malo i opustiti.




“Što me sada čeka? Popit ću sigurno margaritu, jednu dobru, a valjda i ne samo jednu”, rekla je u prvoj reakciji.

U poslu na terenu, slijedi povratak u Europu, s Donninim nastupima na dvoranskim turnirima na tvrdoj podlozi, ne bude li promjene plana nakon što je u Melbourneu bilo puno akcije tijekom pet odigranih mečeva.

U kalendaru WTA Toura, nakon toga slijede veliki turniri na Arapskom poluotoku, u Dohi i Dubaiju, a u ožujku dolazi red na američku turneju s nastupima u Indian Wellsu i Miamiju. Novih izazova bit će puno, dolaze jako brzo.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.