Instagram

PONUDIO JOJ 500 EURA ZA SAT VREMENA! Srpkinja radila na benzinskoj i brisala šajbe, a onda je postala žena nogometaša

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Filip Đorđević jedan je od onih nogometaša koji je nedavno “objasio kopačke”, završio je karijeru u talijanskom Chievu. Iza njega je solidna karijera, a sad su za njega i njegovu obitelj – novi izazovi…

Taj bivši srpski reprezentativac karijeru je započeo u Radničkom iz Beograda, pa je ubrzo debitirao za Crvenu Zvezdu, a poslije je igrao za Nantes u kojem je skupio 163 službene utakmice samo u prvoj ligi.

Kasnije je preselio u Italiju, u Lazio, poslije u Chievo. Igrao je za srpsku reprezentaciju 14 puta, zabijao golove četiri puta.

U sretnom braku s nogometašem

Osim po nogometu, poznat je po jednoj ljepotici koju je oženio, po manekenki Jovani s kojom je, kako piše srpski Mondo, u sretnom braku.

“Jovana je svoju popularnost stekla puno prije nego što se udala za poznatog sportaša”, pišu.

Instagram

Atraktivna manekenka objavljuje svoje fotografije na Instagramu i tamo radi “kaos”, kako pišu, a jednom je otkrila da je dobila i nemoralnu ponudu.

Jedan mladić joj je prišao i ponudio 500 eura za sat vremena. Za sat vremena intimnih odnosa.




“Sat vremena, kaže. Ne znam što je ovaj dječak razmišljao, ali nikako ne mogu ovako nešto uraditi. Objavila sam njegovu ponudu na internetu da podijelim svoje nezadovoljstvo”, objavila je poruku na društvenim mrežama.

Instagram

Radnu etiku stekla je još u tinejdžerskim danima. Bez obzira što potjeće iz dobrostojeće obitelji, radila je na očevoj benzinskoj stanici. Istaknula je da tata nije bio sretan što je “brisala šajbe”, ali njezina mama je na tome inzistirala, tako da može – cijeniti novac.

Jedna od anegdota vezana uz manekenku je i slučaj kad je kao tinejdžerica krišom nosila kupaći kostim ne bi li od njega “napravila tange” i onda je slučajno takva završila na prognozi Dnevnika. Ponosna baka za nedjeljnim ručkom pohvalila se roditeljima, a tatina reakcija bila je kao da će ga infarkt strefiti…




Danas živi na relaciji Italija – Srbija, sudjelovala je i u tamošnjem Survivor, ali je zbog zdravstvenih razloga morala ranije napustiti šou…

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.