Photo: Profimedia

PONOVNO SE DRMA: Talijani najavili šansu za bivšeg hajdukovca

Autor: I.K.

Prva sezona u kojoj Andrea Pirlo s klupe vodi Juventus puna je turbulencija. Dok traje borba za odlazak u Ligu prvaka u sljedećoj sezoni, u Italiji se već nekoliko puta pisalo da bi Pirlo mogao postati ‘bivši’, a nove informacije o tome donosi stranica Sportmediaset.

U priči koja približava kako Pirlo trenutno stoji u Juventusu, Sportmediaset je objavio da bi trener mogao otići već ovog vikenda, u slučaju da Juve zakaže protiv Udinesea u gostima.

Utakmica u Udinama igra se u nedjelju u 18 sati.

Strpljenje je pri kraju

Juventus je proteklog vikenda u 33. kolu Serie A u gostima odigrao 1:1 protiv Fiorentine, a takav rasplet donio je korak unatrag u borbi za jednu od prve četiri pozicije.

Juve je sada četvrti. Bodovno je poravnat s trećeplasiranim Napolijem i trenutno petoplasiranim Milanom (66), a u napetoj utrci je i drugoplasirana Atalanta, koja ima dva boda više.

Tudor čeka svoju šansu

Dok Pirlo ‘visi’, rasplet utakmice u Udinama mogao bi donijeti priliku Igoru Tudoru.

Sportmediaset najavljuje da hrvatski trener koji je sezonu započeo u Hajduku može dobiti ulogu glavnog čovjeka na klupi u završna četiri kola Serie A.




Čeka i finale Kupa

Osim te četiri utakmice, Juve će igrati i finale Kupa Italije. Borba za naslov na rasporedu je 19. svibnja protiv Atalante na neutralnom terenu u Reggio Emiliji.

Tudor svoju priliku čeka u ulozi pomoćnog trenera na klupi velikog kluba iz Torina. Ondje je na Pirlov poziv došao rano u sezoni.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.