Foto: Matija Djanjesic/CROPIX

POLOVIČAN USPJEH HRVATSKIH SKIJAŠA! Zubčić i Popović solidni, Ljutić i Kolega bez drugog laufa

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Subota je prepuna skijaških uzbuđenja od ranih jutarnjih sati pa su tako na snijeg izašli kod žena Leona Popović i Zrinka Ljutić u slalom, dok su kod muškaraca prvu vožnju odradili Filip Zubčić i Samuel Kolega.

Prvi se niz stazu od naših skijaša spustio Filip Zubčić u veleslaomu, koji se vozi u susjedstvu u Kranjskoj Gori, a naš najbolji skijaš je u prvom laufu bio solidan 11-ti, sa sekundu i 85 stotinki zaostatka za vodećim Odermattom.

Naš drugi pulen Samuel Kolega startao je sa visokim startnim brojem 64 i nije se uspio plasirati u drugu vožnju veleslaoma.

Ljutić izletjela




U slalomu koji se održava u švedskom Areu, naše skijašice isto su zabilježile polovan rezultat nakon prve vožnje u kojoj vodi Mikaela Shiffrin, koja ako pobijedi će prestići Ingemara Stenmarka i ostvariti najveći broj pobjeda u Svjetskom skijaškom kupu.

Zrinka Ljutić je prva startala i imala je odličnu vožnju, da bi zajahala jedna vrata i tako odustala po drugi put u dva dana.

Iza nje je odmah na stazu izašla i Leona Popović, koja je uz grešku prvi lauf završila na solidnom 16-om  mjestu.




Drge vožnje veleslaloma i slaloma su na rasporedu od 12 sati i 25 minuta na HRT 2.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.