Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

‘POKRADENI SMO U ZAGREBU, KAKVO RUGANJE’: ‘Tražimo objašnjenje za ove gluposti i nepravdu’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Dinamo je odradio posao i sad može iščekivati nove velike izazove u sljedećih tjedan dana. Na meniju je derbi protiv Hajduka, pa play-off, utakmica vrijedna 20 milijuna eura…

Ludogorec je “arhiviran”, ali bugarski mediji ne mire se “skandaloznim suđenjem”. Dinamo je prednost 2:1 ostvarenu u prvom dvoboju prije tjedan dana u Bugarskoj dodatno “podebljao” golovima Josipa Drmića (12) i Mislava Oršića (27-11 m, 44), no Kiril Despodov (45+4, 49-11 m) sa svoja dva gola unio je dašak nervoze u drugo poluvrijeme.

Ipak, s dva igrača više Dinamo je uspio izboriti još jedan kazneni udarac kojim je definitivno riješio pitanje prolaska. Siguran izvođač bio je Bruno Petković (87-11 m), a Ludogorec je susret okončao sa samo osam igrača jer je zbog povlačenja Oršića u gol-šansi isključen Karničnik.

‘Odmah suspenzija’

Dakako, bugarski mediji nakon utakmice prozivaju francuskog suca Benoita Bastiena.

“Više je skandaloznih sudačkih odluka”, navodi Dnevnik.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Čini se da je najžešći u kritici suca bugarski Trud koji tvrdi da je ono što se sinoć dogodilo na Maksimiru skandalozno.

“Uefa, odmah suspendirajte Bastiena. Kakvo ruganje prvaku Ludogorecu. Uefa, spavaš li? Kamo gledaš?” navodi Trud te dodaje:




“Kod nas se ovakvi suci suspendiraju dok se ne nauče poslu. Normalno je da ljudi negoduju i osjećaju se oštećenima. Cijela Bugarska želi objašnjenje za ovu glupost i nepravdu.”

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

“Sudac iz Francuske dao je tri crvena kartona igračima Ludogoreca i u mnogim ih je situacijama oštetio”, navodi Standard.

U svakom slučaju, Ludogrec je arhiviran i to je nešto što je za Dinamo prošlost, lijepa uspomena…




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.