Foto: Tom Dubravec/CROPIX

‘POKAZALI SMO TKO ĆE KOGA JE*ATI!’ Kramarić bez dlake na jeziku, čudesni Hrvat nije šutio na provokaciju

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Zabio je Andrej Kramarić mnogo golova tijekom svoje  karijere, ali ova dva današnja donijeli su mu titulu igrača utakmice u susretu Svjetskog prvenstva.

S nova dva gola došao je na brojku od 3 na Mundijalima te sveukupno na brojku od 22 gola za Vatrene. Poslije utakmice bio je itekako rječit:

“Prvih pet minuta težak početak, ali pokazali smo ono što Hrvatska uvijek pokazuje. Pokazali smo fokus i psihičku snagu, zbog koje smo preokrenuli i na kraju pobijedili.” počeo je za HRT.

“Posebna večer”

Zatim je nastavio: “Sigurno posebna večer za mene i za ekipu. Ne daju se svaki dan dva gola na Svjetskom prvenstvu” . Nakon toga je bivši igrač Dinama i Rijeke izjavio nešto što nismo vidjeli u prijenosu, ali ESPN prenio:

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli ESPN FC (@espnfc)

“Želim zahvaliti Kanadi za motivaciju. Hrvatska je pokazala tko će koga je*ati.” Bio je vrlo jasan bio Krama i tako dao do znanja da je izjava motivirala naše Vatrene.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.