POGLEDAJTE KOJE UTAKMICE VAS OČEKUJU VEČERAS: Susret večeri u Madridu i Parizu

Autor: Josip Valjan - Harambašić

Večeras je na rasporedu drugi dio 1. kola Lige prvaka. Osim utakmice na Maksimiru naše oči će biti uprte u sudar titana, Atletica i Juventusa, PSG-a i Real Madrida, te Manchester Citya i ukrajinskog Šahtara. Vidjet ćemo koliko uvijek borbeni Atletico može protiv torinske Stare dame. Simeoneovi izabranici ostali su bez Griezmanna, ali im se pridružio Wunderkind iz Benfice, mladi Portugalac Joao Felix koji s loptom može što poželi.
Parižani, koji se tek trebaju poslužiti, dočekuju Real koji drugu sezonu zaredom ne izgleda najbolje. Pojačali su se Hazardom, ali poslije odlaska Ronalda nedostaje im ono nešto. Za razliku od njih, glavni pretendent za osvajanje titule najboljeg kluba Europe (i svijeta), premijerni nastup u ovogodišnjoj Ligi prvaka imat će u Ukrajini. Pep je nakon reprezentativnih obveza odmorio de Bruyna, pa bi u večerašnjoj utakmici to trebalo biti to. Guardiola je zadnji put Ligu prvaka osvojio s Barcelonom, s Bayernom i Manchesterom mu to nije pošlo za rukom, još. Španjolac je prošle godine s Manchesterom obranio naslov prvaka Engleske, a ove, sve adute baca prema Ligi prvaka. Tko zna, možda Liverpool i City ove godine zamijene mjesta, Liverpoolu Premiership, a Građanima Europa?
Club Brugge – Galatasaray    (18:45)
Olympiakos – Tottenham    (18:45)
Atl. Madrid – Juventus    (21,00)
B. Leverkusen – Lok. Moscow    (21,00)
Bayern – Crvena zvezda    (21,00)
Din. Zagreb – Atalanta    (21,00)
PSG – Real Madrid    (21,00)
Shakhtar – Manchester City    (21,00)

Autor:Josip Valjan - Harambašić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.