Facebook/Andrea Silvestrone

POGINUO POZNATI TENISAČ I NJEGOVO DVOJE DJECE! Kakva tragedija, cijela zemlja šokirana velikim gubitkom, a za sve je kriva jedna stvar…

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Tužne vijesti iz nama susjedne, prekomorske Italije. Poznati tenisač poginuo je u strašnoj automobilskoj nesreći, nastradao je on i njegovo dvoje djece.

Nesreća se dogodila na autocesti A14 u smjeru sjevera, u tunelu Castello u Grottammareu (Ascoli Piceno). Andrea Silvestrone, tenisač i njegovo dvoje djece su preminuli, a treće dijete je povrijeđeno.

Automobil u kojem su se vozili sudario se s kamionom. Vozač kamiona prošao je bez ozljeda.

Državni prvak

Bio je tenisač koji je igrao na ITF-ovom Touru, paralimpijski tenisač popularan u Italiji. Preminuli su njegovo najmlađe dijete od osam godina, kao i kći od 14 godina, dok je 12-godišnji sin povrijeđen.

Sa 33 godine saznao je da je teško, bolestan, tad je krenula njegova borba. Dijagnosticirana mu je teška bolest, ali nije se predavao.

Facebook

“Ako možeš sanjati, možeš to i učiniti”, govorio je.

I uspio je, postao je višestruki talijanski prvak u tenis 2022. godine, a kao pralimpijski pobjednik postao je primjer i uzor brojnima u svojoj državi.




“Zahvaljujem životu koji mi je toliko toga dao, ali sad i na trenutak i oduzeo”, govorio je nakon bolesti.

No ovoga puta mu je sve oduzeo. Prema policijskoj rekonstrukciji nesreće, izgubio je kontrolu nad vozilom, skrenuo u krivi trak, pokušao se vratiti, ali bilo je kasno, kamion je naletio i dogodila se tragedija.




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.