Foto: GuliverImage/Imago Sports

‘POGINULO MU JE 15 ČLANOVA OBITELJI’ Trener poznatog kluba otkrio tragediju, ‘da smo barem nekako mogli pomoći’!

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Nakon razornih potresa koji su rano jutros i prijepodne pogodili Tursku, traje potraga za preživjelima u ruševinama, a dok se pokušava spasiti stradale, zbog poginulih je zavladala bol i na tamošnjoj sportskoj sceni.

Posebno bolne posljedice potresa doživio je član stručnog stožera turskog nogometnog prvoligaša Sivasspora, aktualnog pobjednika tamošnjeg kupa. Momčad koja je ove sezone još aktivna u Europi, s dolazećim izazovom u osmini finala Konferencijske lige, sada tuguje zbog obiteljske tragedije Ayhana Tenbeloglua, člana stručnog stožera, u jakom udaru u podrhtavanju tla.

Tugu svojeg suradnika je tijekom gostovanja na turskom BeIN Sportsu približio Riza Calimbay, glavni trener Sivasspora.

‘Jako smo žalosni zbog njega’

“Jako smo žalosni zbog Ayhana, jednog od mojih pomoćnika. Poginulo mu je 15 članova obitelji”, rekao je Calimbay.

“Voljeli bismo da smo bili blizu, da smo mogli pomoći”, dodao je trener Sivasspora.

“Živimo u jako teškom danu. Kao klub, sada moramo dati najviše što imamo”, dodao je glavni trener aktualnog pobjednika turskog kupa.

Riza Calimbay otkrio je bol koju je doživio jedan od članova njegovog stručnog stožera, a dodao je da je bio u kontaktu i s drugima.




“Jako nam je žao, izražavamo sućut”, opisao je svoje emocije u teškom danu za Tursku.

“Zvali smo Cengiza, našeg trenera golmana, to smo napravili odmah ujutro, da saznamo kakva je situacija kod njega”, dodao je trener Sivasspora.

Velika tuga pogodila je jednog člana stručnog stožera prvoligaša, a u borbi da se spase preživjeli, dobre vijesti stigle su nakon što se u ruševinama tragalo za Christianom Atsuom, bivšim članom Chelseaja s kasnijim bogatim iskustvom u dresu Newcastle Uniteda. Po informacijama iz više izvora, Atsu je pronađen živ i prebačen je u bolnicu, potraga je u njegovom slučaju imala sretan kraj.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.