Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

PODRAVKA PONIŽENA U KOPRIVNICI: Unatoč porazu šansa za doigravanje još postoji

Autor: HINA/GIŠ

Podravka Vegete večeras je doživjela najteži poraz na domaćem terenu u Koprivnici u ovoj sezoni Lige prvakinja, a bolje od njih bile su vodeće u skupini B mađarski Gyor koji je slavio je s 33-18 (13-8).

Koprivničanke su se dobro držale do 22. minute, kad su još zaostajale samo dva pogotka za Mađaricama (8-10). Gyor je serijom 5-0 od 36. do 42. minute došao do dvoznamenkaste prednosti (10-20) te ju kasnije povećavao do konačnih +18 (15-33). Mađarice su tako ostale neporažene već 50. utakmicu zaredom.

Grkinja Lamprini Tsakalou je sa sedam golova bila najbolja kod Podravke, dok je Dijana Mugoša postigla dva pogotka. U Gyoru su po šest pogodaka postigle Estelle Nze Minko i Veronika Egebakken Kristiansen.

Dva kola prije kraja natjecanja Podravka je na zadnjem mjestu u skupini B s dva boda. Vodeći Gyor ima 22 boda iz 13 nastupa, moskovski CSKA je s utakmicom manje i 21 bodom na drugom mjestu. Te su dvije ekipe osigurale nastup u četvrtfinalnu.

Podravka Vegeta je teoretski još u igri za doigravanje. Koprivničanke bi za to trebale dvije pobjede, protiv Budućnosti u Podgorici (13. veljače) i na gostovanju u Rumunjskoj kod Valcee, te porazi izravnih konkurentica Borussije Dortmund i Rumunjki u svim preostalim dvobojima.

Autor:HINA/GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.