REUTERS/Amr Abdallah Dalsh/Guliver Image

POČEO LOV NA JURANOVIĆA! Javio se pomalo neočekivani klub, a već su dali i ponudu za sjajnog Hrvata

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Mislav Oršić i Dejan Lovren promijenili su klubove, a uskoro bi to mogao i Josip Juranović! Nakon Espanyola, još jedan klub se javio…

Naime, talijanski ekspert za transfere, Gianluca Di Marzio, izašao je s informacijama kako su iz Monze započeli pregovore s Juranovićevim agentima.

Naime, iz Celtica su ranije naznačili kako svojeg dragulja neće prodati za manje od 20 milijuna eura dok su iz redova talijanskog kluba spremni ponuditi najviše 4,5 milijuna, stoga je opcija koju oni nude – posudba s obavezom otkupa.

Talijani ga žele

Naime, ukoliko bi pak Celtic pristao na opciju da momčad iz Serie A odmah otkupi ugovor i potpiše igrača za navedenu cifru, Juranović bi s prvog mjesta najskupljeg pojačanja u povijesti Monze skinuo jednog drugog Hrvata, Mirka Marića koji je za 4,5 milijuna eura stigao iz Osijeka na ljeto 2020. godine.

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Nakon 16 odigranih kola talijanskog prvenstva Monza se nalazi na 15. mjestu s osam bodova više od Sampdorije, koja je u zoni ispadanja.

Za Josipa Juranovića otimaju se brojni klubovi nakon njegovih sjajnih izvedbi na Mundialu u Kataru gdje je s Hrvatskom došao do brončane medalje. Spominjao se interes Barcelone, Chelsea, Atletico Madrida, a sada su se u sve uključili Monza i Espanyol. Igrač je na slatkim mukama.

 




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.