Photo: Profimedia

PLJUŠTE POHVALE: Sjajna večer Vatrenog oduševila u susjedstvu!

Autor: Ivor Krapac

Inter je u utorak navečer imao pune ruke posla u dolasku do pobjede nad Borussijom Mönchengladbach u Njemačkoj u pretposljednjem kolu skupine B Lige prvaka.

Nakon utakmice koja je završena s 3:2 za milansku momčad, analize učinka Interovih igrača u prvi su plan stavile dvostrukog strijelca Romelua Lukakua, ali i hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića, koji je odigrao izvrsnih 90 minuta u dresu gostiju.

Bila je to prva Brozovićeva utakmica nakon stanke zbog koronavirusa, što ga je izbacilo ‘iz stroja’ više od dva tjedna. Povratak je bio takav da je veznjak Vatrenih dao svoj veliki doprinos na svim krajevima terena, a takve su bile i ocjene u talijanskim novinama.

La Gazzetta dello Sport i Il Corriere dello Sport nagradili su Brozovića ‘sedmicom’, dok je u Tuttosportu dobio još višu ocjenu – 7,5.

U napadačkom učinku, hrvatski reprezentativac najviše se istaknuo asistencijom za Lukakuov gol za 2:1 za Inter, a Gazzetta je ovako opisala njegovo izdanje na terenu.

‘Poslao je Lautara u čistu priliku u prvom poluvremenu, a Lukakua je ‘počastio’ asistencijom. COVID je zaboravljen’, piše najpoznatiji talijanski sportski dnevnik.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.