Photo: Igor Soban/PIXSELL

PLAVI RIGAJU VATRU: ‘Nećete se napucavati s Dinamom na ovaj način’

Autor: Ivor Krapac

Dinamo je nakon pobjede s 3:1 protiv Hajduka u velikom derbiju na Maksimiru bio nezadovoljan.

Nezadovoljstvo je odmah nakon utakmice u svojoj reakciji razotkrio trener Zoran Mamić, a javio se i klub priopćenjem za javnost.

U prvom planu je suđenje u kojem je tijekom derbija glavnu riječ imao Mario Zebec, no Mamić je poslije susreta istaknuo i ulogu Ivana Bebeka u VAR prostoriji.

Reakciju kluba donosimo u cijelosti:

‘Gospodo iz HNS-a, dosta je!

U Hrvatskoj postoji klub koji ne plače, ne kmeči, ne žali se. Šuti, trpi, igra i pobjeđuje. I hrani cijeli hrvatski nogomet, financijski, igrački, na sve načine. 14 igrača Dinama omogućilo vam je ugodan život sljedećih nekoliko godina svojim doprinosom za osvojeno srebro u Rusiji. A vi to vraćate najmonstruoznijim podvalama koje se mogu zamisliti.

Mario Zebec nije slijep. On dobro vidi i točno zna sto radi. Večeras, na Maksimiru, u utakmici koja bi trebala biti najveća svečanost hrvatskog nogometa, u samo 45 minuta taj je čovjek masakrirao Dinamo. Nije sudio apsolutno čisti, nedvojbeni kazneni udarac na Majeru, išao je gledati VAR i pored zdravih očiju odlučio je zažmiriti. Drugi mogući kazneni udarac, nakon povlačenja Gavranovića, nije išao niti pogledati.




Nije sudio indirekt na vraćenu loptu Kaliniću, a na kraju ne sudi ni evidentno rušenje Gavranovića u terenu, iako je pet metara od situacije. Ništa tu nije slučajno, to je eklatantna pljačka. Bilo je tako i u Osijeku – slični su bili, ne propusti, već namjerne odluke Duje Strukana.

Nije vas briga za hrvatski nogomet, putujete, gostite se i čekate da vam u Maksimiru ponovo poklonimo 14 igrača koji će stvarati uspjehe hrvatske reprezentacije!? Dosta je. S Dinamom se više nećete napucavati na ovaj način, vidjet ćete to vrlo brzo.

GNK Dinamo’




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.