FOTO: Instagram / Paulo Costa

PIJAN SE BORIO ZA TITULU: ‘Bio sam budan 24 sata i jednostavno sam morao nekako zaspati’

Autor: F.F

U borbi za naslov srednje kategorije, prije 5 mjeseci sastali su se Israel Adesanya i Paulo Costa. Pobjedu je tehničkim nokautom odnio Adesanya, a nakon meča Costa se žalio kako je trebao otkazati meč zbog ozljede noge i neispavanosti.

Skoro pola godine kasnije Brazilac ima drugačije opravdanje.

“Moglo bi se reći da sam se pijan borio, a možda se samo radilo o mamurluku… Večer prije nisam mogao zaspati zbog grčeva u nogama”, rekao je Costa. Borba se održala u Abu Dhabiju u 9 sati ujutro po lokalnom vremenu. Borci su na nogama trebali biti u 5 ujutro. Kako bi se opustio i lakše zaspao Costa je odlučio popiti malo vina:

“Cijela boca je otišla zbog mog pokušaja da se ‘onesvijestim’. Prvo sam krenuo s čašom, ali to nije upalio. Dvije čaše, ista priča. Pola boce, i dalje ništa. Na kraju sam cijelu ispraznio”, objasnio je Brazilac na svom YouTube kanalu.

Završetkom borbe Costa se htio izboriti za revanš protiv Adesanye, ali nije uspio. Do nove borbe za titulu morat će preko bivšeg prvaka Roberta Whittakera, a borba je na rasporedu 17. travnja na UFC-ovom Fight Nightu 189.

Cijelu borbu između Adesanye i Coste pogledajte ispod teksta.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.