Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

PETKOVIĆ DEFINITIVNO OTPAO! Marko Livaja predvodi napad Vatrenih na Poljudu

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Zadnji trening hrvatske reprezentacije pred subotnju utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Njemačkoj protiv Walesa na Poljudu, donio je odgovor i na zadnja pitanja za Zlatka Dalića.

Kako je bilo za očekivati za sutrašnju utakmicu otpao je Bruno Petković, a starter u napadu Vatrenih najvjerojatnije je ljubimac Poljuda Marko Livaja.

Po starom dobrom običaju početnih 11 ćemo saznati netom prije početka susreta pa nas možda i izbornik Zlatko Dalić iznenadi nekim odabirom.

Oproštaj srebrnih

Prije utakmice na Poljudu će se organizirati mala svečanost povodom oproštaja od reprezentacije Dejana Lovrena i Ivana Strinića.

Poljud će biti ispunjen do posljednjeg mjesta, a i goste će podržati negdje 1300 navijača pa se očekuje paklena atmosfera na Poljudu u subotu od 20 sati i 45 minuta.




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.