Foto: Profimedia

PETA POBJEDA INTERA U NIZU: Sudjelovali Perišić i Brozović

Autor: Hina

Lider talijanskog nogometnog prvenstva Inter pobijedio je Genou s 3-0 u susretu 24. kola Serie A upisavši petu uzastopnu pobjedu.

Domaćin je poveo već nakon 32 sekunde golom Romelua Lukakua na asistenciju Lautara Martineza. Međutim, to nije i najbrži gol u povijesti Serie A. Rekord još uvijek drži napadač Milana Rafael Leao koji je u prosincu prošle godine u susretu protiv Sassuola zabio za 1-0 nakon 6.7 sekundi.

Inter je u 69. minuti povećao prednost preko Mattea Darmian na Lukakuovu asistenciju, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika otklonio je Alexis Sanchez pogodivši u 77. minuti za 3-0.

Ivan Perišić je igrao za Inter do 84. minute, a Marcelo Brozović do 76. minute. Marko Pjaca je igrao cijeli susret za goste, dok Milan Badelj nije ulazio u igru.

Pobjeda Atalante

Atalanta je u Genovi svladala Sampdoriju s 2-0 i bodovno se izjednačili s trećeplasiranim Juventusom.

Momčad iz Bergama povela je u 40. minuti golom Ruslana Malinovskog, a u 70. minuti konačan rezultat postavio je Robin Gosens.




Mario Pašalić je igrao do 59. minute, dok Boško Šutalo nije igrao za goste.

Inter je ovom pobjedom pobjegao Milanu na sedam bodova prednosti, no Rossonere večeras očekuje ogled protiv Rome.

Juventus na trećem mjestu ima 46 bodova, kao i Atalanta na četvrtoj poziciji.




Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.