REUTERS/David Klein/Guliver Image

‘PERIŠIĆ JE JE*ENO UŽASAN’! Žestoki napadi na Vatrenog: ‘Ma baš me briga za njegove asistencije, ovo je bio užas’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Da u sportu ima dobrih i loših dana možda je najbolje osjetio Ivan Perišić koji neće po dobrom pamtiti gostovanje kod Manchester Cityja.

Iako su nogometaši Tottenhama imali vodstvo od 2:0 na poluvremenu, Građani su uspjeli sve preokrenuti s četiri pogotka u drugom dijelu, a zbog loše igre u obrani žestoke se kritike slijevaju na Perišićev račun.

Sve je krenulo nizbrdo za londonski sastav početkom drugog poluvremena, u razmaku od samo dvije minute Alvarez (51.) i Haaland (53.) poravnali su na 2:2, a pobjedu je potvrdio Mahrez golovima u 63. i 90. minuti dvoboja.

Navijači mu okrenuli leđa?

Perišić je igrao sve do 69. minute, ali najradije bi zaboravio ovu utakmicu. Osim što je u 60. minuti susreta imao odličnu priliku za pogodak, njegov udarac odsjeo je na gredi, nije se baš proslavio obrambenim reakcijama kod Cityjevih golova.

Bio je sukrivac kod tri pogotka mančesterske momčadi, a engleski list Evening Standard dao mu je najgoru ocjenu – dvojku uz naslov “Perišićev horor-šou”:

Guliver Image

“Prelako ga je prošao Mahrez za tri gola Cityja u užasnoj obrambenoj izvedbi. Trebao je zabiti i pogodak.”

Nažalost, nije stalo na tome. Veliki broj navijača londonskog kluba sasuo je paljbu na hrvatskog nogometaša zbog loših obrambenih reakcija.




“Perišić je izgledao poput klauna u obrani”, napisao je jedan navijač na Twitteru, a drugi dodao:

“Perišić je prodao loptu, najgora utakmica koju je odigrao za nas.”

“Perišić je je*eno užasan. Promaši čistu šansu, a onda proda treći gol. Je*eno užasan igrač.”




“Briga me za Perišićeve asistencije. Ništa drugo mu ne valja.”

Najbolje je okrenuti stranicu i zaboraviti na ovu nesretnu epizodu…

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.