PANIKA U MADRIDU: Real ima tri teška gostovanja od kojih je najteže protiv vječnog rivala

Autor: J.V.H.

Vijest o ozljedi Luke Modrića i Garetha Balea u eurokvalifikacijskoj utakmici Walesa i Hrvatske u Cardiffu došle su do Madrida.

“Problemi Modrića i Balea izazvali paniku u Real Madridu”, naslov je koji je osvanuo na Marci.

Kapetan Vatrenih nije dočekao kraj susreta na travnjaku nakon snažnog udarca koljenom u mišić.

“Prema liječnicima, Modrić je dobio dobio neugodan udarac u kvadriceps. Logično je da su ljudi zabrinuti hoće li biti spreman za El Clascio, ali ozljeda se ne čini strašna”, citira Radio Marca Nikolu Jerkana, člana hrvatskoga stručnog stožera.

Za razliku od Modrića, Bale je uspio završiti susret iako se pred kraj s bolnom grimasom držao za lijevu nogu.

“Bale je osjetio mali grč, ali je želio nastaviti”, objasnio je velški izbornik Ryan Giggs njegovo stanje.

U Realu se sada nadaju da su ozljede Modrića i Balea lakše prirode i da njihov nastup neće biti upitan u sljedećim utakmicama. A Realu sada slijede tri uzastopna gostovanja, Mallorca, Galatasaray, pa derbi s Barcelonom 26. listopada.




Podsjećamo, Real nije želio da Luka Modrić igra za Hrvatsku protiv Mađarske i Walesa nakon ozljede mišića aduktora, ali Luka se hladno odlučio oglušiti na zahtjeve kluba. Možemo misliti kakva je bila prva reakcija čelnika u Madridu nakon pada i bolne grimase Luke Modrića u duelu pred hrvatskim golom.

Na kraju priče, možemo zaključiti kako je utakmica u Cardiffu mogla završiti i gore da smo ostali bez kapetana. Puno gore.




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.