Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

PANIKA I ZA HRVATSKU: Dvojica susjeda s pozitivnim testovima!

Autor: Ivor Krapac

Hrvatska će sutra protiv Japana početi svoj nastup na Svjetskom prvenstvu za rukometaše u Egiptu, a dan uoči utakmice stigla je vijest koju nije ugodno čuti.

Kako je objavio portal Handball Planet, pozitivne testove na koronavirus imaju dvojica reprezentativaca Slovenije, Tilen Kodrin i Urh Kastelic, a riječ je o članovima momčadi s kojima je Hrvatska ranije ovog tjedna putovala u istom avionu odlazeći na SP na sjeveru Afrike.

Ova informacija stigla je nakon obavljenih testova Slovenaca po dolasku u Egipat, a takav rasplet udaljuje njihov dvojac od prve utakmice na ovom SP-u koju će Slovenija igrati danas protiv Južne Koreje.

Dakako, ovo će izazvati zabrinutost u slovenskom taboru i uoči nastavka natjecanja, a nema mira niti za Hrvatsku s obzirom na zajednički let u Egipat.

Podsjetimo, prva testiranja hrvatskih igrača i ostalih članova ekipe po dolasku na SP nisu donijela pozitivne slučajeve, no sada ćemo s puno više brige čekati novu rundu testova koja je zakazana tri dana iza prve.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.